Stjernerne på Gl. Brydegaard

Der er rigtig mange hoteller, restauranter og konferencesteder, der går vildt meget op i det der med at have stjerner.

Vi har ingen Michelin-stjerner på Gl. Brydegaard. På Booking.com har vi vist nok tre, men det er ikke så vigtigt for os, og vi tager os ikke meget af det. Selvfølgelig værdsætter vi god omtale, men at skulle tilpasse os en masse krav og betale en masse penge til forskellige organisationer for at kunne opnå et passende antal stjerner i en eller anden kategori, er slet ikke i tråd med vore værdier. Rent faktisk bestræber vi os hele tiden på at ligge uden for det normale, at forblive anderledes og helt os selv.

Vi synes jo egentligt også at vi har de stjerner, som vi har behov for. Vort personale er vores stjerner. Dem, der i det daglige får alt til at spille. Dem, der med deres indsats, væsen og gode humor gør os unikke. Dem, der er medvirkende til at vi ikke er som alle de andre og bringer et smil frem hos vore gæster.

Men er du til funklende stjerner, ja, så kan du, når vi tænker efter, alligevel få dem i tusindevis her på Gl. Brydegaard. Her ved Helnæs, hvor vi ligger i det dejligste fynske landskab, er der nemlig stort set hver aften frit udsyn til dem på den klare aftenhimmel. Der er så mange, at de ikke kan tælles, og det bedste af det hele: De er ganske gratis!

//Jeanne

personale2015

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *