sommer, Glbrydegaard, træskibe, Fyn, sommermad, gourmet, friske råvarer, økologi, fin anretning, ferie

Sommer i fuld sving – og en opdatering på fynske oplevelser

Vi er i rigtig sommer-hopla her på Gl. Brydegaard, og nyder juli måned i fulde drag. Der er bare ikke noget bedre end lange, lyse, milde aftener og solrige dage der indbyder til et hav af forskellige udendørsaktiviteter! Og så er vi naturligvis vilde med den lækre og friske sommermad som vi for tiden kreerer i køkkenet. Tag gerne et smugkig på Facebook lige her, hvis du er nysgerrig.

Vi har lige for tiden de dejligste sommergæster, som hygger sig med at dase i vores skønne hængekøjer i baghaven, læse, gå ture på Feddet og ved stranden. Desuden har vi 3 cykler som vi låner ud til vores gæster, hvilket er et stort hit! En cykeltur ud i det grønne er en både skøn, aktiv og super afstressende aktivitet. Hvem har ikke prøvet at pakke en lille madkurv, et tæppe, en god bog og så ellers bare cykle derud af? Vi er vilde med ideen.

Hvis du har fulgt med her på bloggen, har du sikkert set vores tips om forskellige ting at lave på Fyn her i sommeren. Der sker en masse, for både familier med store som små børn. Men der er også noget for par eller venner, som holder ferie sammen. En hyggelig overnatning på Gl. Brydegaard er helt perfekt til de som værdsætter natur, god mad, afslapning eller mere actionpakkede aktiviteter – der har vi f.eks. Stand Up paddle boards. Eller hvad med at aflægge Gorilla Park et besøg for et adrenalin-kick af de rigtig gode?

Til listen af ting som sker på Fyn har vi desuden en ekstra tilføjelse; den 22. juli kommer der gamle træskibe til Assens, hvilket er et helt fantastisk syn, som du ikke må gå glip af hvis du er på disse kanter. Du kan også deltage i kapsejladset – det er nemlig for både unge og gamle, øvede som begyndere! Eventet er det årlige “Fyen rundt”, som er arrangeret af De Forenede Sejlskibe. Næste dag, den 23., sejler de forbi Åkrog Bugt (ved Gl. Brydegaard). Det bliver formentlig om morgenen eller i løbet af formiddagen, alt efter vejr og vind. I kan læse meget mere om arrangementet her.

Hvad er din yndlings sommer-aktivitet?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *