Weekendophold,restaurant, a la carte, kursuscenter, konferencecenter, hotel, weekendophold, hotelovernatning, konferencecenter fyn, kursuscenter fyn, hotel fyn, selskaber, selskab på gl. brydegaard, teambuilding, aktiviteter på fyn, stand up paddle, bryllup, bryllupper, havebryllup
onglets-hovedret-gl.-brydegaard

Vores spisende gæster siger

I tirsdags var min kæreste og jeg på besøg hos jer, for at indløse et gavekort på “Søde fristelser”. Vi vil bare sige tusind tak for den mest hyggelige oplevelse. Hvor var det både smagsfuldt og overdådigt. Og så de smukke rammer og den gode betjening. Det var virkelig en positiv oplevelse, og vi er meget glade for, at vi netop valgte at køre til Fyn og indløse den hos jer. Vi gik også lige en lille tur i Jeres smukke have. Vi må nok erkende, at det ikke er sidste gang vi har besøgt dette fantastiske sted :-)

Winnie & LarsDen mest hyggelige oplevelse!

Vores Jacob ringede glædesstrålende hjem forleden og fortalte, at han havde skudt en Zikahjort på en vennejagt. Efter opringningen ringede han igen: Du roser altid Gl. Brydegaard så meget. Jeg har ikke været der. Synes du ikke, jeg skulle give en middag i anledningen? Så vi gik på Gl. Brydegaard. Og NØD maden i fulde drag. Raffineret, let og velsmagende som vinene, vi fik til. Der var fyldt i restauranten. Det var bare en dejlig oplevelse som sædvanlig og til en uhyre fornuftig pris!

Gl. Brydegaard er virkelig et besøg værd  også om sommeren, hvor man kan nyde de dejlige omgivelser.

Britta Schall HolbergHagenskov Gods

Stor ros til alle jeg har mødt . Imødekommende & hjælpsomt personale. Vidunderlige omgivelser indrettet med stor sans for det æstetiske. Og maden; et kapitel for sig. Lavet med høj faglighed, gode ideer & kærlighed.  HOLD OP HVOR SMAGTE DET GODT!!!

Lotte Larsen

DE SPISENDE GÆSTER SIGER

Alt osede af høj kvalitet samt personalets ivrighed efter at gøre gæsterne tilfredse. Serveringspersonalet tog sig virkelig tid til at orientere om de enkelte retter på trods af travlhed.

Ib

Lækker mad som man ikke føle sig overvæld af. Masser af smag og venlig personale. Et sted jeg godt kunne finde på at komme igen.

Kenneth P.

Hyggelige omgivelser. God betjening og fantastisk mad. Vi blev positivt overraskede og skal bestemt besøge stedet igen.

Brian S.

Vi spiste på restauranten to gange på vort weekendophold og begge gange var en stor oplevelse. Der var anvendt gode, især lokale råvarer, som var tilberedt på en ny og spændende måde, som smagte fantastisk. Vi vil se frem til igen at spise på restauranten forhåbentlig inden for længe.

Jørgen

SPIS I VORES RESTAURANT

2 retter 275 kr. –  3 retter 325 kr. – 4 retter 375 kr.