Hotel, kursuscenter
Tipier - 2 store 9 meters

Velkommen til Gl. Brydegaard

Uformelt, autentisk og charmerende – naturligvis!

Vi er ikke som de andre – vi er noget for os selv. På Gl. Brydegaard arbejder vi ud fra et værdisæt, hvor vi gerne vil skabe en uformel stemning. Ikke at vi ikke skal være professionelle, men vi vil gerne være dus med vores gæster. Vi er nede på jorden, lytter og er nærværende og vi ser gerne vores gæster i øjnene.

Køkkenet

Maden er nerven på stedet – køkkenet serverer ærlig mad, du får vækket dine sanser og vi har fokus på økologi og dyrevelfærd. Grundtonen i køkkenet er dansk, og kokkene baserer hovedsagelig deres mad på sæsonens råvarer.

Hvis vejrguderne tillader det, kan du sætte tænderne i de gode sager under åben himmel. Vi dækker op på terrassen og der er skind og bålfade til dem der fryser.

Det unikke

På Gl. Brydegaard er der plads til forskellighed og vi ynder mangfoldigheden. Vi har respekt for historien, elsker at lege med ord, vi har glimt i øjet og elsker at pirre gæsternes nysgerrighed.

Hvis du ikke kan få nok af idyllen omkring Gl. Brydegaard, kan du supplere dit besøg i restauranten eller vores kursuscenter eller kursuslokaler med et ophold på Gl. Brydegaaards hotel, som rummer 26 dejlige værelser.

Velkommen!

Mange hilsner
Hans & Connie

Hvad gæsterne siger om os

Kære Connie,

Vi havde to rigtig gode dage på Gammel Brydegaard. Et dejligt sted med fantastiske faciliteter omgivet af en skøn natur. I det hele taget var det hele rigtig godt og hele personalet var professionelle og imødekommende. Vi hyggede os til vild med ild og kokkeri, som vores kursusister også roste og sagde gjorde hele oplevelsen til noget særligt. Desværre nåede vi ikke at nyde den flotte natur rundt om stedet, som vi gerne vil se mere af næste gang vi kommer på besøg.

Gl. Brydegaard har en sjæl og ro, der gør stedet unikt til strategiudvikling eller for ledergrupper, der trænger til at reflektere over resultater og indsatser.

Bente Graae, privatkundedirektør Frøs Herreds Sparekasse.

Bente Graa27. januar 2015

Dejlig gammel gård , ny restaureret med vidunderlig beliggenhed ud til marker og bugt. Sød hjælpsom betjening og fortræffelig mad til rimelige priser. Værelserne rene,simple ingen TV og ingen ventilation på badeværelser. Skønne fælles opholdsrum med pejs og udsigt.

HemmerdocFeb. 2014

Vi nød i fulde drag en enkelt overnatning på Gl. Brydegaard. Der er en fantastisk hyggelig og rolig stemning, betjeningen er meget venlig og du føler dig som en helt særlig gæst. Maden er et kapitel for sig. Sjældent har vi fået en så lækker middag og morgenmaden er rigtig god med masser af hjemmelavede ting og sager.

Og så er omgivelserne bare dejlige.

Vi kommer bestemt igen!

Anders LyngeNov. 2013

Mig og min mand hade en dejlig overnatning på Gl. Brydegaard. Vi kom om eftermiddagen, fik god kage og kaffe. Så gik vi ud, uden forventning, for at tage en tur. Vi kom ud på “feddet” som området ved vandet kaldes og det var så smukt. Vi var heldige med vejret, men det var en meget fin tur. Maden på Gl. Brydegaard var også meget fin, af sesongens råvarer. Vi anbefaler det til alle som har lyst på en dejlig tur på smukke fyn.

SaraNov. 2013

En familievoksentur blev ekstra god på Gl.Brydegaard, hvor humørfyldt, opmærksom og personlig betjening går hånd i hånd med dejlig mad og stor natur udenfor. Vi oplevede stor fleksibilitet og kommer meget gerne tilbage. Af de ‘omgivende medgæster’ kunne vi forstå, at også kursusdeltagere, børnefamilier og du-og-jeg trivedes på den perle, stedet er.

LeneOkt. 2013