Terrasse - sommerroser - parasoller

HISTORIEN OM GL. BRYDEGAARD

Hans og jeg har siden år 2000 haft lidt Bed & Breakfast på vores bopæl i Køge. I 2001-2002 var vi 9 måneder på New Zealand med vores 2 drenge, hvor vi boede, vandrede, oplevede og blev fascineret af befolkningens imødekommenhed, uhøjtidelige måde at møde verden og mennesker på, samt deres livsstil som var meget afslappet, uformel og indeholdt stor grad af fysisk udfoldelse.

Jeg havde orlov fra Køge Handelsskole hvor jeg underviste på HG. Da vi kom hjem til Danmark vidste jeg, at jeg skulle noget helt andet – og gerne noget med Bed & Breakfast, Hostels, Hotel e.l. Efter søgen og leden endte vi på Gl. Brydegaard. En for os stor udfordring i en ukendt branche. Hans med hænderne og hjernen skruet rigtig sammen og min gode viden indenfor regnskab og administration gjorde, at vi vovede os ud i det Fynske eventyr.

VORES DRØM

Vi havde en drøm om at lave et sted, hvor mennesker ville nyde at komme i en uformel og uhøjtidelig stemning, omringet af dejlig natur med højt til himlen, hvor latteren indimellem overdøvede stilheden, hvor humoren og gnisten i øjet var det vores gæster huskede og charmen fik smilet frem på læberne og undrende spørgsmål blev stillet.

Vores sted skulle selvfølgelig også være stedet hvor medarbejdere gerne ville arbejde – først og fremmest fordi her var en god stemning, men også lønnen og arbejdsvilkårene var gode. Stedet skulle ikke ligne alle de andre steder – ikke at der ikke findes masser af fantastiske steder i Danmark – men vi ville gerne lave et personligt sted – et sted hvor vi ikke var bange for at vise hvem vi er,  hvad vi kan lide og hvad vi ikke kan lide. Samtidig skulle det også være et levebrød for os.