Weekendophold
Konferencecenter
Kursusophold
Hotelophold
Hotel
dagens-fangst-hovedret-gl.-brydegaard
pejsestue-gl.-brydegaard

Vores kursusgæster siger

Hej med jer derude på landet.

Vi kan slet ikke få armene ned efter opholdet hos jer i sidste uge. Og jeg nåede ikke at udfylde kommentarboksen som afslutter spørgeskemaet. Det har jeg lige lyst til fordi I fortjener en buket roser:

Gl Brydegaard er en oase. Midt i naturen, i de skønneste omgivelser. Med den atmosfærefyldte indretning har I skabt en nærhed og et frirum til at lade tankerne flyve ad ukendte tangenter. Ideelt til firmaseminarer, hvor vi fik et afbræk fra hverdagens hektiske aktivitet og bare følte os ”hjemme”, da vi trådte ind på gårdspladsen. Toppen var ”Vild med Ild” aktiviteten, som sammen med aftenen i tipien på de pelsbeklædte bænke gjorde, at vi som kollegaer rykkede tættere sammen.

Maden er sublim med råvarer af bedste kvalitet & serviceniveauet i særklasse. I holder jer diskret i baggrunden – alerte og så nærværende og servicemindede, når behovet er der.

Gl. Brydegård er noget ganske særligt. Vi siger tusind tak og på gensyn.

Birgitte KofoedForbo, september 2017

“Tak for et par dejlige dage på Gl. Brydegaard her 10-11. sept. 2015! Jeres sted er en sand lille perle af skøn natur, hyggelig indretning og fantastiske underfundige påfund, der fanger øjet og får smilet frem, hvor end man kigger hen.”

Tina Malchow-MøllerPsykologordningen ved De Fynske Gymnasier & HF

“Tusind tak for sidst. Det var nogle herlige dage og ganske som forventet hjalp jeres særlige sted til en unik ramme for vores projekt og uddannelse. Tak for det. Og tak for jeres møde at være på :-)

Vi har fået mange henrykte tilbagemeldinger på nogle gode og givende dage….tænker det er hele ‘settet’ som er afgørende herfor.”

Dorthe MohrPsykiatrisk sygeplejerske og netværkskonsulent

”Vi trak os væk fra dagligdagens ræs for at diskutere strategi og afvikle bestyrelsesmøde. Valget faldt på Gl. Brydegaard, ikke som en satsning, men ud fra forventninger om en afslappet atmosfære og hyggelige omgivelser, hvor vi i fællesskab kunne reflektere over vores situation og tænke tanker om fremtiden.
Forventningerne blev på det punkt til fulde indfriet; Gl. Brydegaard har en skøn atmosfære, som personalet på forundelig vis mestrer at hamle op med; en god og vedkommende, professionel og charmerende service samt et køkken, der leverer fantastisk velsmagende kvalitetsmad med kant! Gl. Brydegaard tager det seriøst at kræse om gæsterne. De varmeste anbefalinger.” M&A Frontline Maj 2014.

Jørgen ChristensenPartner

“Kære begge
Mange tak for en dejlig oplevelse hos jer fra fredag til lørdag. I har et skønt sted som ligger fantastisk i smukke omgivelser og så må jeg sige, at det præsentere sig endnu bedre når solen skinner. Vi hyggede os til middagen og synes at personalet var rigtig søde og imødekommende. Et par ”sjove” detaljer var skilte i har på muren, som byder velkommen. En anden ting som vi ikke kunne stå for var på et af værelserne i vinduet lå der nogle sten, hvor på den ene bla. havde teksten ”Gl. Brydegaard er for de lækre lamselår”. Jeg glæder mig over at have set jeres sted og ved hvordan det ser ud og så nu når jeg bla. sidder med Kursuslex bookinger.”

www.conferencecare.dk

Lone Bøgh

Vi oplevede stort engagement og hjælpsomhed fra personalet. Det kan godt være at I har mange nye eller at I er ved at komme op i gear til sæsonen, men det tager ikke fornøjelsen væk. Både receptionen, køkkenet og vores søde tjener om aftenen har fortjent store roser. Der var travlt i restauranten om aftenen, men vi fik god mad og god betjening, og alle var glade.Det var en forrygende oplevelse – faktisk er der forslag om at gentage succesen næste år, så du hører sikkert fra os igen.

Kim TellefsenBoehringer Ingelheim Danmark A/S

Konference, middagsevent og velvære i fantastiske omgivelser.

Som salgsafdeling på 20 personer besøgte vi Gl.Brydegaard i Juni måned, en dag hvor vejret heldigvis var med os. Vi havde bestilt konceptet “Mad over bål” hvilket var SÅ fantastisk, sjovt og hyggeligt. Det konstant smilende personale og omgivelserne på Gl. Brydegaard fuldendte vores ophold. Man kan ikke lade være med at dvæle i nuet og suge det skønne landskab til sig og bare nyde at være væk fra storbyens osende larm. De varmeste anbefalinger giver jeg her med på vejen.. Om det er konference, familieudflugt eller kærestetur.. Gl. Brydegaard omfavner alle..

Maryam J. GatzwillerReckitt Benckiser A/S

Gl. Brydegaard er på alle måder et helt perfekt sted at tage hen, når der er brug for at komme ud af huset og hverdagens vante rammer og op i helikopteren. Vi nød som team rigtig godt af jeres dejlige forplejning og perfekte, naturskønne omgivelser, der i den grad indbyder til gåture og kreative tanker. Om aftenen tændte vi op i tipien og lavede mad over bål. Helt perfekt oplevelse at få sammen som team.

Rikke StormAssens Kommune

Det var utrolig god service og en skøn hjemlig stemning der mødte os da vi afviklede udviklingsseminar på Gl. Brydegaard. De inspirerende omgivelser matchede den afslappede og behagelige atmosfære som blev toppet op af fantastisk mad!

Tusind tak for en helt exceptionel dag og de varmeste anbefalinger fra Kulturregion Fyn!

Cecilia de JongProjektleder - Kulturregion Fyn

KURSUS, KONFERENCER OG ENDAGSMØDER

Med unikke omgivelser og faciliteter med alt hvad I behøver under jeres ophold,
kan vi love jer en god oplevelse på Gl. Brydegaard