Møde
Konferncecenter
lyset-opholdsstue-gl-brydegaard
Vild-med-ild-gl-brydegaard

De rette faciliteter og omgivelser er med til at gøre dit ophold til en succes.

Naturskønt og intimt kursuscenter på Fyn

Gl. Brydegaard hører til de mindre kursuscentre og er derfor særlig velegnet til grupper, der ønsker intimiteten bevaret. Vi bor i meget smukke omgivelser tæt ved strand, eng og skov – brug endelig det hele.

Indenfor i vores kursuscenter har vi tre kursuslokaler, der alle er opdateret til nutidens behov.

Her er naturligvis:

Overhead, Flipover, Whiteboard, Projektor, WiFi, TV, Video & DVD

Kursuslokaler

Det ene kursuslokale rummer 30 deltager, Havestuen kan rumme op til 80 deltagere og det sidste lokale kan rumme 12 personer. Derudover er der mulighed for gruppearbejde i andre rum. Der er TV, video og DVD i fælleslokalet til fagligt brug eller almindelig adspredelse, og om aftenen kan I nyde jeres kaffe i pejsestue.

Unikke tiltag

Ud over at kunne tilbyde gængse kursusfaciliteter er vi også klar til at tænke skævt – kun fantasien sætter grænser. Vores to store tipi’er på hver 65 kvadratmeter kan være inspirerende kursuslokaler i sig selv, og når ilden brænder derinde efter mørkets frembrud, kommer lysten til at udveksle erfaringer og historier helt af sig selv.

Aktiviteter

Aktiviteter som ”Fangerne på Feddet”, drømmerejse i tipien eller kajak og kanosejlads i Helnæsbugten kan være med til at skabe en stærk teambuilding-oplevelse. Bueskydning, folkedans eller korsang kan være med til at bringe nye sider frem i jeres samarbejde og kollegiale fællesskab. På Gl. Brydegaard er der optimale rammer for et nærværende kursusophold.

Oplev et unikt foredrag med Britta Schall Holberg på Hagenskov Gods. Her fortæller hun om området, historien, Frederik den 7′ende, og Grevinde Danner. Eller kultur/natur vandring med Ib Dahl, der fortæller om flora, fauna og middelaldervej på Feddet.

Blandt andet tilbyder vi konceptet Vild med ild og kokkeri, som en temabuildingøvelse. Se video her.