Hotelværelserne på Gl.Brydegaard

Hotelværelser

Afholder du møde eller kursus på Gl. Brydegaard, kan vi tilbyde fire former for mødelokaler. Vi kan lide det enkelt, så der er plads til ro og fordybelse. Du får rammer, der lægger op til inspiration og lærdom.

Vi har fire mødelokaler, der alle lægger op til at du får det meste ud af dit møde.

UDSIGTEN

Dette mødelokale indeholder plads op til 30 personer, enten ved u-bord, små borde eller skolebordsopstilling. Til udsigten er der et forlokale, hvor der er sofaer, sækkestole, borde og TV. Oplagt sted til pauser og hygge efter en lang dag, hvor der er dejlig udsigt til grønne områder og skoven. Vores tipier kan tilkøbes til forskellige aktiviteter.

HAVESTUEN

Vores største lokale, som rummer op til 50 personer. Her kan der laves små grupper, skoleborde eller biografopstilling alt efter behov og indhold af mødet. Der er panoramaudsigt til haven – så årstiden altid er inde såvel som ude. Stor skydedør – hvor I få frisk luft og nyde de rolige omgivelser i den smukke have på Gl. Brydegaard.

1. SAL

Er I et mindre hold, der ønsker et lokale for jer selv, er vores 1. sal en mulighed.  Her kan være 12-15 personer og kan også anvendes som grupperum.

TIPIER – MØDERUM

Vores 2 store tipier kan anvendes som møderum. Et helt anderledes rum hvor der måske lyttes, ses og sanses bedre. Her kan sidde 40 personer på bænk i rundkreds. V/borde-bænkesæt kan her også sidde 40 personer. Og vi kan arrangerer en mindre gruppe stole til 15 pers.  rundt om bålfad.

Pris på mødelokale

Prisen for mødelokale varierer alt efter Jeres behov. Ring og lad os få en snak om mulighederne.