restaurant, a la carte, kursuscenter, konferencecenter, hotel, weekendophold, hotelovernatning, konferencecenter fyn, kursuscenter fyn, hotel fyn, selskaber, selskab på gl. brydegaard, teambuilding, aktiviteter på fyn, stand up paddle

“Grisseri” på morgenbordet

Stort set alle kloge, der ved noget om ernæring, siger samstemmende, at dagens aller vigtigste måltid er morgenmaden. Det er her, vi henter de vigtige vitaminer, fibre og proteiner, som skal sætte vore kroppe i gang. Det må derfor være oplagt, at vi starter vores maskineri op med en sund og nærende morgenmad, der kan lægge bunden for resten af dagen.

Gennem den sidste tid har der på de sociale medier været en hel del skriverier om, at flere hotelgæster være temmelig utilfredse med, at man i en større skandinavisk hotelkæde planlagde at tage det sprødstegte bacon af morgenbordet. Kæden gjorde det egentligt for at kunne servere et sundere plantebaseret morgenmadskoncept på kædens hoteller, men det faldt ikke i god jord. Rent faktisk har folk været så tossede, at hotelkæden endte med at smide håndklædet i ringen og genindføre bacon ved morgenmaden, idet man simpelthen frygtede en faldende omsætning.

Måske er det tilfældigt (det tror vi så ikke selv), men her på Gl. Brydegaard er vi gennem de sidste 10 år sluppet af sted med at servere et morgenbord, hvor bacon aldrig har indgået som en ingrediens.

Vi vælger af princip og helt i tråd med vore værdier at servere sund og nærende mad, der er hjemmelavet og fremstillet af friske lokale, og meget gerne økologiske råvarer. Det giver så ikke lige plads til bacon, og den beslutning går vi ikke på kompromis med. Hvis vi gjorde det, ville Gl. Brydegaard bare ikke være Gl. Brydegaard? Og det ville ligesom bare være lidt ufedt, ik?

Hvis du vil læse lidt om, hvad vore gæster siger om vores mad, så læs her: http://gammelbrydegaard.dk/restaurant/de-spisende-siger/

//Jeanne

Kursusophold

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *