restaurant, a la carte, kursuscenter, konferencecenter, hotel, weekendophold, hotelovernatning, konferencecenter fyn, kursuscenter fyn, hotel fyn, selskaber, selskab på gl. brydegaard, teambuilding, aktiviteter på fyn, stand up paddle

Svinestien

Vi kan desværre ikke bryste os af, at H.C. Andersen så vidt vides nogensinde har besøgt Gl. Brydegaard. Men i betragtning af at han var en 11-årig dreng da Gl. Brydegaard i 1796 blev bygget, tja, så kunne tanken da sagtens være nærliggende, sådan i hvert fald med lidt god vilje.

Se, nu er vi jo ærlige folk her på Gl. Brydegaard, og kunne derfor ikke finde på at opdigte en historie, men mon ikke, Hans Christian, hvis han havde haft sin gang på stedet her i dag, ville have fundet vort lille stråtækte hus en anelse eventyrlig?

Thi det er nemlig således fat, at mangt et brudepar, som enhver anden Prinsesse og Svinedreng, har tilbragt deres første nat som ægtefolk i en rigtig svinesti.

Ser du, da Gl. Brydegaard i 1980 brændte, lod flammerne som den eneste bygning, den gamle svinesti stå, og således går det til, at den i dag som ”Det lille Hus” fungerer brudesuite for vore mange brudepar.

Og, se det er jo næsten i sig selv et rigtigt eventyr!

//Jeanne

 

CIMG0733

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *