Selskab
Hotelophold
Selskab
Hotelophold

Gæsternes oplevelser

Tæt dialog og professionalisme er noget af det, vi vægter højt, når vi skal hjælpe dig med detaljerne, som skaber en uforglemmelig fest. Se hvad vores gæster siger:

Jeg føler mig glad, taknemmelig, og overordentlig tilfreds med den fantastiske måde, hvorpå I gjorde jeres til, at min 50 års fødselsdagsfest blev festlig, farverig og fornøjelig. Det startede allerede da jeg første gang kontaktede jer. Da strømmede imødekommenhed mig i møde og jeg fik straks en følelse af, at min fest var i de bedste hænder
Anne50 års fødselsdagsfest

Mange tak for et godt arrangement, til vores datter Julie´s konfirmantion. Vi synes det gik over alt forventning og alle gæsterne har rost maden og stedet til op over skyerne. Det er et sted i kan være stolte af.

Lars M. PedersenKonfirmation

Hej Connie – du hører det sikkert hele tiden, men nu slutter jeg mig til koret af beundrere af Gl. Brydegaard. Jeg var på et familiearrangement sidste forår ( ca. 25 personer i 3 generationer). Omtanke, inspirerende højkvalitetsprodukt på den gode måde.
Tak fordi di holder overliggeren højt!

Knud Larsen, Nordic Hotel Consulting Linkedin 22.03.2015

Tak for opholdet, det har været perfekt. Kort tid efter ankomst var vi een storfamilie og følte at det var vort hus og vor familie idet hele personalet gled ind i vort mønster, og fik alt til at glide som smurt. Værelser, senge opholdsrum og have var som vi, ville have tegnet det selv, maden var super, og alle de skøre påhit som “klager”, picnickurv, stjernebad o.l. var det helt store luksus. Ligeledes var tipien med morgengymnastik, hele stedets atmosfære og egnen ideelt til en familiefest, så alle ringer tilbage og siger, det var alle tiders.

Peter MartinyFamiliekomsamme

Endnu en gang tusind tak for en fantastisk dejlig konfirmation for Lea. Skønne omgivelser, fantastisk mad, sød og venlig servering, glade og tilfredse gæster – og ikke mindst – alt var lige som Lea kunne ønske sig. Vil du hilse dit personale og sige mange tak.

LeaKonfirmation

Jeg har fået mange tilbagemeldinger fra mine gæster, som alle over en kam har megen ros til stedet, og alle nævner det søde personale. Jeres personale er vel nok de bedste. De er effektive og professionelle, men mest af alt, de er søde, smilende og afslappede. De fik alle til at føle sig hjemme.

JohannaFødselsdag

HOLD DIT SELSKAB HOS OS

Fødselsdagsfest eksempel – pris pr. kuvert: 650 kr.